DUDUK Vloerhaard Biohaard Met Glas

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 12 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 700,00

Artikelnummer: 44789 Categorieën: , ,
De biohaarden bieden een alternatief voor traditionele open haarden voor degenen die willen genieten van een vuur met echte vlammen zonder de noodzaak van werken of voorzieningen. Ze werken dankzij een Alcohol van natuurlijke oorsprong en een hoog energetisch vermogen, waardoor een gevoel van bijna onmiddellijke warmte wordt bereikt. Deze Alcohol behorend tot het assortiment van hernieuwbare energieën, geeft alleen waterdamp af in een zwakke hoeveelheid op het moment van verbranding, waarmee je ook dampen en as kunt vergeten.
DUDUK is een van de kleurrijkste modellen van de Bioethanolhaarden.com bio-haard. Als je de vlam aan beide kanten ziet, kun je een ruimte op een speciale manier versieren. Het is voorbereid voor gebruik binnen en buiten, zodat u op elk moment van het jaar van een gezellige woning kunt genieten, omdat het mogelijk is om het biohaard-plaats (als het uit is) te veranderen. In de winter kunt u het in uw woonkamer plaatsen om de warmte van de vlammen te voelen en in de zomer op uw terras of in de tuin om te recreëren met een unieke en charmante sfeer.
Technische Gegevens
Bio-haardvloer, geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten
Afmetingen: L 60 XP 25 XH 80 cm
Gewicht: 12 kg
Geschatte warmteafgifte: gelijk aan 1 kW
Afwerking: zwart geëmailleerd staal en 2 panelen van gehard glas.
Capaciteit: 1 tank van 0,5 L, gemaakt van roestvrij staal, dus zijn weerstand is een veilige garantie.
Echte vlammen, gevoel van bijna onmiddellijke warmte
Schoon, rookvrij, asvrij en gemakkelijk te onderhouden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DUDUK Vloerhaard Biohaard Met Glas” te beoordelen