Dubbelzijdige Haard Juni Bio Ethanol

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 12 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 850,00

Artikelnummer: 02319 Categorieën: ,
De biohaard June is een combinatie van RVS, gepoedercoat staal en MDF. Het model kan vrij worden ingesteld. De biohaard is door zijn afmetingen zeer geschikt voor woonkamers. Het ontwerp lijkt op een traditionele portaalhaard, maar het is  een tweezijdig model en moet in de open lucht worden geplaatst om aan beide kanten van het vuur te kunnen genieten.
Portal biovuurplaatsen zijn niet alleen een extra warmtebron, maar ook een interieurdecoratie, een meubelstuk dat perfect aansluit bij de huidige trends. De biohaard vindt ook erkenning op openbare plaatsen zoals hotels, pensions en zelfs restaurants. Het vereist geen montage of vergunningen, ook niet voor de bovenstaande openbare plaatsen.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 679 mm, breedte 800 mm, diepte 300 mm.  Gewicht: 30 kg.
Staande ethanol haard, omkasting MDF, wit gelakt. Het interieur van de biohaard is gemaakt van zwart gepoedercoat staal.
Het ovenontwerp is gemaakt van roestvrij staal 1 mm dik en heeft een inhoud van 0,75 liter. De 451 mm brede haard bevat, voor meer veiligheid, dubbele wanden (een extra verbrandingskamer) en een speciaal absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), dat werkt als een spons – de gegoten biobrandstof dringt erin door. Deze oplossing elimineert het risico van morsen van biobrandstof. Het wordt aanbevolen om tot de helft van de ovencapaciteit te vullen, zodat het inzetstuk vloeistof “vasthoudt”. Bovendien bevat de brander een vloeistofniveau-indicator.
De veiligheid van de gebruikte oven is bevestigd door een positief advies en een passend certificaat van TüV Rheinland Polska.
1 liter biobrandstof verbrandt van 1u40min tot zelfs 4u, afhankelijk van de afstelling van de klep. We waarschuwen voor fictieve rooktijden van 6 of 9 uur.
Set bevat:
· Biohaard met open haard;
· Handgreep voor vlamregeling en blussen.
Cadeaus voor de set:
– trechter;
– 1L biobrandstoffen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dubbelzijdige Haard Juni Bio Ethanol” te beoordelen