Driezijdige Biohaard 80 CM Met Drie Volle Ruiten

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.070,00

Inzetstuk voor hoekopbouw, 800 mm breed, driezijdige uitvoering. Een hoek biohaard van Poolse makelij met een brede vuurlijn en drie volledig glazen ramen, die 100% bescherming bieden tegen vlammen. Een visioen van vuur van drie kanten.
De hoek biohaard is een combinatie van RVS, gehard glas en gepoedercoat staal. Een model dat is ontworpen om in een gebouw te worden geplaatst. Het gebouw kan worden uitgevoerd in gipsplaat, bij voorkeur in een vuurvaste uitvoering. Het voorframe is erg klein, slechts 14 mm breed, en benadrukt subtiel het driezijdige zicht van vuur. De biohaard wordt alleen voor onze winkel in Polen geproduceerd. De visie van vuur aan drie zijden, afgesloten door hoog glas in een klein frame, is een onbetwistbaar voordeel van een biohaard.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 500 mm, breedte 800 mm, diepte 300 mm. Gewicht 28 kg.
Het enige hoekmodel dat over de hele hoogte glas heeft, volledig beschermend tegen vlammen, wat belangrijk is voor kleine kinderen.
Doordat de haard bedekt is met glas, haalt de biohaard zuurstof uit de binnenkant van het gebouw, maar hoeft er geen schoorsteen geïnstalleerd te worden. Het kan in elke kamer worden geïnstalleerd.
In de inbouwinstallatie, boven de biohaard, kan er direct onder het plafond een ventilatierooster zitten. Aan de andere kant zit bovenaan de biohaard, in het gedeelte dat ingebouwd is, een gat met een diameter van 100 mm. Aan deze opening wordt een uitstekende spie geschroefd, hier kan een spirobuis aan worden bevestigd om geen warmte te verliezen en naar het bovenste rooster te leiden. Voor het goed functioneren van de biohaard is het echter niet nodig om de bovenste warmteafvoer in de biohaard fysiek aan te sluiten op het ventilatierooster, er is voldoende lege ruimte in het gebouw boven de biohaard.
Doordat de biohaard tijdens het branden geen schadelijke stoffen, rook of roet afgeeft, laat het ventilatierooster alleen warme lucht ontsnappen.
Aan de onderkant van de biohaard, direct naast de brander, bevinden zich zuurstofaanvoergaten. In het gebouw, onderaan, onder de biohaard, kunt u een tweede ventilatierooster plaatsen, daarna moet u in het gebouw een vrije luchtstroom tussen de twee plaatsen.
Biohaard met open zijkanten; gemaakt van staal geverfd met hittebestendige verf in zwart, structurele mat. In het bovenste gedeelte van de biohaard zijn er speciale gaten om de biohaard in het gebouw te persen en vast te zetten.
Er werd één brander met een breedte van 524 mm gebruikt. De brander is gemaakt van geborsteld RVS, binnenin zit een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), dit voorkomt lekkage van biobrandstof bij een sterke aanrijding of het kantelen van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt de biobrandstof gelijkmatiger. De brander heeft een biobrandstofindicator en veiligheidsventilatiegaten. Hierdoor beschikt de brander over het TüV-veiligheidscertificaat. Een brander met een inhoud van circa 0,75 liter, waarin de biobrandstof tot wel 1u50min realtime brandt. De set bevat een speciale borstel die het vuur effectief blust.
Alle drie de ruiten zijn gehard en transparant, hun dikte is 4 mm. Beide zijramen zijn te openen (vast met scharnieren), dus toegang tot de oven van beide kanten.
Set bevat:
bio open haard
brander met TüV-veiligheidscertificaat
1 kg decoratieve stenen
vlamdovende handgreep
trechter
handleiding
gehard vol glas .

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Driezijdige Biohaard 80 CM Met Drie Volle Ruiten” te beoordelen