Dobe Vintage Wandklok Ø 64 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 129,95

Artikelnummer: 71329 Categorieën: ,
De VINTAGE wandklok, hout, Ø64 cm  is een geweldige oplossing voor mensen die niet alleen waarde hechten aan stiptheid, maar ook aan praktische decoratieve accessoires. De klok is een van de items die niet mag ontbreken in uw appartement.
De VINTAGE wandklok van Modernklokken, Ø64 cm van gewone klokken onderscheidt zich vooral door de eenvoud van het aflezen van de tijd (goed gemarkeerde cijfers) en opmerkelijk design. Door de modieuze kleur is de klok bij uitstek geschikt voor thuis. De lichte structuur maakt de klok tot een uiterst praktisch en functioneel product , want hij neemt weinig ruimte in en is ook nog eens uitstekend leesbaar.
Het geheel is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en componenten, wat een duurzaam gebruik garandeert. Het originele ontwerp van de wijzerplaat en de wijzers zullen charme toevoegen aan uw appartement. Deze klok is ook het beste en uiterst nuttige cadeau-idee, dat speciaal wordt aanbevolen voor iedereen die functionele en moderne accessoires waardeert en voor wie alles belangrijk is.
Product eigenschappen:
  • vintage stijl ronde wandklok
  • aantrekkelijke, neutrale kleuren
  • duidelijke wijzerplaat en grote cijfers
  • uur- en minutenwijzers
  • ontworpen voor wandmontage
  • handig formaat waarmee u de huidige tijd kunt regelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dobe Vintage Wandklok Ø 64 CM” te beoordelen