Design High Kwaliteit XXXL 3D Wandklok 115 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

120.00

Artikelnummer: Big Clock Categorieën: , ,
Een unieke en moderne wandklok. Zijn eenvoud en schoonheid fascineert iedereen die naar hem kijkt. Gemaakt van zwart glanzend acrylglas. Het past perfect in elk interieur, het is niet alleen een klok, maar een prachtige decoratie van uw woonkamer, kamer of kantoor. Perfect als een geschenk.
KLOK AANBEVOLEN DOOR – INTERIEURDECORATOREN

 

SPECIFICATIES:
De klok is gemaakt van PMMA acrylglas. Acrylglas heeft een moderne esthetische uitstraling, is lichter en zes keer sterker dan natuurlijk glas. Het is zeer decoratief en reflecteert perfect zonlicht. Dankzij de weerstand tegen UV-straling en externe omstandigheden, vereist het geen speciaal onderhoud en behoudt het zijn eigenschappen zeer lang.
Wijzerplaat – hoogglans PMMA acryl spiegel
Kleurentips – ZWART
Quartz uurwerk op AA-batterij (standaardvinger)
Totale belichtingsgrootte: 115 cm x 115 cm
Schild 12,50 cm
U ONTVANGT
Wandklok met extra elementen
Poolse montage-instructies met een garantiekaart en een aankoopbewijs.
De klok is verpakt in een doos