Design Alpi Yorry Led Hanglamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 16 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 600,00

Artikelnummer: 9012-3B Categorieën: ,
Hanglamp met een bijzonder patroon. Deze lamp maakt indruk met zijn design en past bij bijna elk type interieur. Aangedreven door LED-punten, die zich ook in de basis bevinden en onafhankelijk van de belangrijkste LED-punten werken. Met de gebruikelijke schakelaar in de muur en dankzij de ingebouwde LED driver DRIVER kun je eenvoudig de verlichtingsopties aanpassen. Mensen die waarde hechten aan functionaliteit en originele uitstraling zullen geïnteresseerd zijn in dit model.
Technische Gegevens
Model: 9012-3B
Diameter : 38 cm
Hoogte : 120 cm
Energie-efficiëntieklasse : A ++
Geïntegreerde LED inbegrepen : Ja

 

design-alpi-yorry-led-hanglamp

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Design Alpi Yorry Led Hanglamp” te beoordelen