Decoratieve Loft Klok Vintage Ø 60 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 145,95

Categorieën: ,
De klok , die ook een unieke decoratie in het appartement zal zijn, is een element voor veeleisende klanten en voor degenen die waarde hechten aan een unieke, modieuze stijl en originaliteit in het interieur. Elke latecom moet het op een zichtbare plaats laten hangen, en degene die hier wordt gepresenteerd, valt dankzij zijn grote afmetingen op, waardoor het gemakkelijk is om de tijd te volgen.
Het ronde houten tafelblad, waarvan de panelen in verschillende tinten bruin zijn, maakt het object opvallend dankzij zijn originaliteit. Naast de nuttige functie van het meten van tijd, dient het ook als een originele interieurdecoratie. De klok combineert klassiek met soft-loft-stijl dankzij gesmede Romeinse cijfers en analoge wijzers.
Hangend aan de muur geeft de kamer een unieke sfeer . Geef deze klok aan iemand die van zachte loftdecoraties houdt, en je zult merken dat ze zo betoverd zal zijn met dit geschenk.
Product eigenschappen:
originele vintage klok met Romeinse cijfers,
houten panelen op het aanrecht geven de klok een loftstijl,
naast zijn nuttige rol vervult het de functie van een modieuze wanddecoratie,
Een uitstekend cadeau voor laatkomers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Decoratieve Loft Klok Vintage Ø 60 CM” te beoordelen