Decoratieve Klok VINTAGE LOFT Ø 90 CM

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

369.00 289.00

Vergelijk
Artikelnummer: 37858 Categorie:
De klok , die ook een unieke decoratie in het appartement zal zijn, is een element voor veeleisende klanten en voor degenen die een unieke, modieuze stijl en originaliteit waarderen in de indeling van het appartement. Elke latecom moet het op een zichtbare plaats laten hangen, en degene die hier wordt gepresenteerd, is dankzij zijn grote formaat opvallend, waardoor het gemakkelijk is om de tijd te volgen.
Het ronde houten tafelblad, waarvan de panelen in verschillende tinten bruin zijn, maakt het object opvallend dankzij zijn originaliteit. Naast de nuttige functie van het meten van tijd, dient het ook als een originele interieurdecoratie. De klok combineert klassiek met soft-loft-stijl dankzij gesmede Romeinse cijfers en analoge wijzers.
Hangend aan de muur geeft de kamer een unieke sfeer . Geef deze klok aan iemand die van zachte loft decoraties houdt, en je zult merken dat ze zo betoverd zal zijn met dit geschenk.

 

decoratieve-loft-klok-vintage-o-90-cm

 

Producteigenschappen:
Originele vintage klok met Romeinse cijfers
Houten panelen op het aanrecht geven de klok een loftstijl
Naast zijn nuttige rol vervult het de functie van een modieuze wanddecoratie
Een uitstekend cadeau voor laatkomers.