Decoratieve Keramische Houtblokken

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 79,94

Keramisch hout met verschillende vormen in de versie van gebrande houtblokken voor het decoreren van biohaarden. Keramisch ontwerp zorgt voor duurzaamheid. De stammen zijn bestand tegen hoge temperaturen, branden niet, stoten geen gevaarlijke stoffen uit.
Het hout mag de brander niet blokkeren en mag ook niet in vuur worden gezet omdat ze een zwarte afzetting kunnen vormen en het vuur er doorheen kan worden geleid naar de voor- of achterkant van de biohaard, wat niet wordt aanbevolen. Tijdens bedrijf is het het beste als de stammen zich achter de branders bevinden.
Keramische houtblokken imiteren verbrand hout in de open haard of open haard, waardoor bio-haarden met decoraties er aantrekkelijker uitzien.  Ze zijn per 4 stuks verpakt. Hout met een lengte van 14 cm, 19 cm, 20 cm en 32 cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Decoratieve Keramische Houtblokken” te beoordelen