Decoratieve Kandelaars 2-delig MQA Goud / Zilver

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 15 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 89,95

Artikelnummer: GZ20 Categorie:
De set bevat: 2 × 45 cm (45 cm) verwarmde trouwstandaards, bloemen en een kandelaar. De diameter van de voet is 15 cm / 15 cm breed. Kaarsen en kunstbloemen zijn niet bij de levering inbegrepen. Perfect voor een housewarming party of als huwelijksgeschenk. Een geweldige decoratie voor verjaardagen, diners bij kaarslicht, eetkamer, woonkamer, kantoren en bar.
Multifunctioneel: de kunstbloembal (verkocht in onze winkel) op de stand kan een geweldige decoratie zijn voor speciale dagen, vooral voor een bruiloft. Je kunt dus een grondkaars op een standaard zetten en heerlijk ontspannen na 1 dag hard werken. Het is ook een goede keuze voor restaurants, hotels om elegantie te creëren bij het gebruik van cilindervormige LED-kaars.Het is een zeer elegante decoratie, ook geen kunstbloemen of kaarsen.
Toepassing: Deze kandelaarset is perfect om elke kamer mee te decoreren. Een mooi accent voor salontafels of bijzettafels. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik, voor bruiloften, feesten, aromatherapie, spa, meditatie, verjaardagen, vakanties, kerstfeesten en diners bij kaarslicht, op vakantie en in de bruids douche.
HOOGWAARDIG MATERIAAL: Onze bloem- en kandelaars zijn gemaakt van zinklegering, zodat het geen elegante bloemenstandaard voor bruiloft zal roesten. Een zachte doek om te reinigen en droog te gebruiken. Niet geschikt om in de vaatwasser te wassen. Gebruik geen agressieve chemicaliën of schuurmiddelen.
Montage vereist: Deze kaarsenset bestaat uit een paar verschillende segmenten en de set bevat montage-instructies. Installeer zoals getoond op de foto. 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Decoratieve Kandelaars 2-delig MQA Goud / Zilver” te beoordelen