Dean Kristallen LED Ring Hanglamp Met Afstandsbediening 3 Kleuren

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 489,95

Artikelnummer: A180 Categorie:
Hoogwaardige LED-lamp van verchroomd metaal en echt kristalglas. Mogelijkheid om de kleur van het licht (warm, neutraal, koud) en de lichtintensiteit 5-100% te veranderen met de afstandsbediening.
Een moderne en energiebesparende lamp versierd met glazen kristallen die het licht op een charmante manier breken en  elke kamer een exclusieve sfeer geven. Dankzij het gebruik van leds verbruikt de lamp zeer weinig energie en biedt hij een zeer lange levensduur.
De lengte en plaatsing van de ringen zijn vrij te wijzigen, waardoor de lamp ook geschikt is voor ruimtes met lagere plafonds. Ontworpen voor ruimtes vanaf maximaal 35 m2
Mogelijkheid om de kleur van het licht (warm, neutraal, koud) en de lichtintensiteit 5-100% te veranderen met de afstandsbediening.
Lamp compleet met afstandsbediening.
Technische Gegevens
Materiaal: chroomstaal, k9 kristallen
Afmetingen: totale diameter 50 cm
Lengte: verstelbaar tot 96 cm
Stroomvoorziening: 230V
Ingebouwde 48W LED-module
Kleur: WARM, NEUTRAAL, KOEL kleurverandering met de afstandsbediening
Helderheid tot 3000 Lumen (verlicht een kamer tot 25 m2)
Dimmer in de afstandsbediening
Stevige en veilige verpakking goed voorbereid op transport.

 

dean-kristallen-led-ring-hanglamp-met-afstandsbediening-3-kleuren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dean Kristallen LED Ring Hanglamp Met Afstandsbediening 3 Kleuren” te beoordelen