Danzia Zwarte Wandklok Ø 32 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 39,95

Artikelnummer: 70023 Categorieën: ,
Als je op zoek bent naar een echt stijlvolle en eenvoudige wandklok, kies dan voor dit ontwerp van Modernklokken. Het is een hangende klok, geïnspireerd op de meest modieuze trends. Elegant in zijn bescheidenheid, kan een decoratieve klok in moderne stijl de charme van elk interieur vergroten, zodat u hem met succes kunt gebruiken in de hal, of als klok voor de woonkamer of keukenklok.
Door voor deze klok te kiezen, kiest u voor een elegant ornament en natuurlijk voor een onmisbaar tijdmeter. De vorm en de contrasterende kleuren zijn de grootste voordelen van deze decoratieve klok. Zwart-witte ronde klokken met een eenvoudig ontwerp zijn een goed voorstel voor stijlvolle interieurs, ingericht in een spaarzame, maar moderne stijl.
De klok is gemaakt van duurzaam, stevig materiaal, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hij snel beschadigd raakt. Het is zeker de moeite waard om zo’n stijlvolle wandklok te proberen die nooit uit de mode zal raken.

Product eigenschappen:

  • elegante wandklok in een moderne stijl
  • decoratieve klok, perfect als klok voor in de woonkamer, woonkamer of keuken
  • ronde plastic klok, aangedreven door AA-batterij
  • Afmetingen: 32 x 32 x 4 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Danzia Zwarte Wandklok Ø 32 CM” te beoordelen