Cumbul Mini Staande Biohaard

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 20 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 695,00

Cumbul Mini Staande Biohaard is een nieuw en fris idee om het interieur van uw appartement en zelfs een balkon of terras in te richten. Door zijn kleine afmetingen past de biolamp perfect in kleine interieurs – hij zal zowel de woonkamer en slaapkamer, woonkamer of badkamer als de tuin doen herleven. Door zijn afmetingen kan hij ook overal worden verplaatst. Met drie branders met verschillende hoogtes, met elkaar verbonden, kunt u bijna elke plaats decoreren. Door de ogenschijnlijk simpele opbouw van dit model is het mogelijk om deze biolamp aan elke ruimte aan te passen .
Technische Gegevens
Type biohaard : Staand
Bouw van een biohaard staal
Afmetingen (B x D x H) 150 x 150 x 790 mm
Decoratief materiaal Zwart semi-mat staal met poedercoating
Standaard cartridge Ring 60
Optimale capaciteit en geschatte brandtijd 0,7 l / 2 – 3 uur
Gewicht van een biohaard 12,2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cumbul Mini Staande Biohaard” te beoordelen