Bruine Tart Decoratie Vaas 60 CM

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

89.95

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: 122Q Categorie:
Handgemaakt uniek – een smalle vaas op de vloer is een handgemaakt, uniek product. Dankzij het handmatige productieproces heeft de glazen vaas voor bloemen een uniek karakter
Opvallende elegantie – dankzij de harmonieuze vorm en het schitterende kleurenschema kan deze slanke vaas met veel stijlen worden gecombineerd en is hij perfect voor verse enkele bloemen, gedroogd gras of droge bloemen.
Handgemaakt – onze unieke handgemaakte producten zijn uniek in hun soort en benadrukken uw persoonlijkheid. Daarom is het geen product zoals andere en kleine speciale kenmerken, aangezien fijne luchtbelletjes het individuele karakter bepalen.
Hoogwaardig ontwerp – Mandee is een subtiel en innovatief ontwerp. De glazen vaas voor bloemen uit de Aluro serie heeft een klassiek design en past perfect bij de stijl van een landhuis.
Leveringsomvang en afmetingen: 1 glazen vaas, afmetingen decoratief glas: 600 x 155 x 155 mm (H x B x D), 1850 g

bruine-tart-decoratie-vaas-60-cm

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bruine Tart Decoratie Vaas 60 CM” te beoordelen