Bruine Biohaard BOX 90 x 40 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 

 450,00

Categorieën: ,

Bruine Biohaard BOX 90 x 40 CM met beschermglas om aan de muur te hangen. Biohaard met TüV-veiligheidscertificaat.

Zowel de voorkant als de binnenstructuur zijn gemaakt van Zweeds staal, gepoedercoat met hittebestendige verf. Gestructureerd bruin gelakt front. Het binnenste gedeelte van de ethanolhaard in mat zwart gestructureerd. Lineaire oven van geborsteld roestvrij staal.
Gesloten biohaard met ingebouwde zijkanten ontworpen om aan de muur te hangen. De biohaard is ideaal voor zowel klassieke als moderne interieurs.
Lineaire haard in de vorm van één bak met een breedte van 524 mm, met dubbele wanden en bodem. Gemaakt van roestvrij staal met een inhoud van ongeveer 0,75 liter. Biobrandstof brandt in realtime in ongeveer 1 uur en 50 minuten op een volledig overstroomde brander (we waarschuwen tegen fictieve tijden op het niveau van 4 of zelfs 9 uur).
Het Duitse TüV-certificaat garandeert het veilige gebruik van de biohaard. De brander heeft een absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), wat een langzamere en gelijkmatige verbranding van biobrandstof mogelijk maakt. Dubbele wanden en bodem elimineren het risico op ontzegeling van de brander. In de container is een biobrandstofniveau-indicator geïnstalleerd om het risico op vloeistofoverloop te minimaliseren. Met zo’n brede zaklamp is de meest veilige en effectieve manier om te blussen het gebruik van de meegeleverde onafhankelijke brandblusser.
Opmerking
We bieden u de mogelijkheid om een ​​klep voor de brander te kopen, waarmee u de hoeveelheid vuur vrij kunt aanpassen. De schuif wordt op de brander geplaatst en de hendel wordt over de brander bewogen om de verbrandingskamer te verkleinen.
De biohaard wordt opgehangen met behulp van twee muurpluggen. Het uitsparingsgedeelte raakt na het ophangen de muur niet, wat de veiligheid positief beïnvloedt. De biohaard kan aan een gipsplaatwand worden gehangen (er worden echter alleen muurpluggen meegeleverd).
Wees voorzichtig als het gaat om het installeren van een bio-ethanolhaard rond meubels. De warmte van de biohaard stijgt, dus de meest blootgestelde items bevinden zich boven de biohaard. Bij het monteren van de tv boven de biohaard, raden we de afstand tussen de apparaten aan, de grootte van de opening hangt af van hoe beide apparaten worden geïnstalleerd (aan de muur of in het gebouw hangen) en de omstandigheden (raampositionering, communicatiepad of kamergrootte).
Inbegrepen bij de biohaard is de zogenaamde Aromatizer, een kleine metalen basis die in een van de hoeken in de bio-ethanolhaard moet worden gestoken, zodat de vlammen niet branden. De minimale hoeveelheid water en een paar druppels geurolie worden in de basis gegoten. Onder invloed van temperatuur komt de geur vrij, waardoor je kunt genieten van de voordelen van aromatherapie. De set bevat geen geurolie (oliën verkrijgbaar in de categorie Accessoires).
Het gepresenteerde model is in een versie met een beschermglas. Gehard glas beschermt tegen direct contact met vuur. Het glas is bevestigd met geleiders waardoor het vrij kan worden uitgetrokken. De geleiders zijn gemaakt van zwart geverfd staal. Door in de uitsparing geplaatste geleiders komt het glas niet in het voorframe.
Afmetingen: hoogte 40 cm, breedte 90 cm, diepte 12 cm. 13kg
Een strook gehard, transparant glas van 4 mm dik en 9 cm hoog.
De kit bevat:
Bio;
gehard glas met geleiders;
brander met TüV-veiligheidscertificaat;
bevestigingsset;
vlamdovend handvat;
trechter;
gebruikershandleiding;
1l 2e generatie biobrandstoffen met PZH-certificaat;

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bruine Biohaard BOX 90 x 40 CM” te beoordelen