Brato Wand & Staand Biohaard 60 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 749,95

Categorieën: ,

Model BRATO  is een uitgekiende  biohaard gekenmerkt door beitsing van RVS (inox) in diverse uitvoeringen en een tweede wand van gehard glas. De gebruikte materialen (roestvrij staal en glas) en het vrolijk dansende vuur ertussen geven een geweldig effect. Deze biohaard is een geweldige decoratie voor moderne interieurs. We kunnen het op de grond zetten, op een plank en aan de muur hangen. BRATO  is een uiterst elegant model, zou je kunnen zeggen – nobel, dat vooral pedante mensen zal aanspreken – maar niet alleen!
BRATO biohaard wordt  aangeboden in 5 soorten RVS kleuren: Inox Satin, Inox Mirror, Inox Rosenthal, Inox Square en Inox Stripe.
 De behuizing van de biohaard inzethaard bieden wij standaard aan in semi-mat zwart (dezelfde kleur als de zwarte biobrandstof inzethaarden), met een WAVE  of  Line inzethaard   (zwart of inox).
De BRATO biohaard wordt geleverd  in een zelfbouwkit, wat zeer eenvoudig is: een stalen wand en een glas dienen aan de behuizing te worden bevestigd met de bijgeleverde pinnen.
Technische Gegevens
Type biohaard : Staand, hangend
Bouw van een biohaard : De bijdrage voor biobrandstof geplaatst in de basis van staal met een dikte van 1,5 mm, gepoedercoat
De kleur van de basis van de biobrandstofpatroon Zwart semi-mat NON
Biofireplace behuizing : Wand van gehard glas met een dikte van 6 mm en een stalen wand versierd met een geselecteerde INOX-afwerking, parallel aan de basis van de inzet bevestigd door middel van pinnen
Afmetingen (B x D x H) 600 x 270 x 400 mm
Decoratief materiaal : Roestvrij staal – INOX – patronen om te kiezen uit het inox kleurenpalet
Standaard cartridge 160/370
Optimale capaciteit en geschatte brandtijd 2,3 l / 4-6 uur
Gewicht van een biohaard 17 kg
Leverdtijd 5 – 25 dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brato Wand & Staand Biohaard 60 CM” te beoordelen