Black Box Design Biohaard 91 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 699,95

Categorieën: ,
Aan de muur gemonteerde Black Box biohaard met brede vuurlijn. Poolse biohaard hangend 91 cm breed met een veilige brander.
Black Box biohaard is een combinatie van RVS en gepoedercoat staal. Het model kan aan een vlakke muur worden gehangen. De gesloten kubusvormige structuur, waardoor de ethanolhaard een uniform geheel creëert. Geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.
De biohaard is vervaardigd in Polen met de nadruk op precisie en om de veiligheid van het gebruik te garanderen.

 


Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 440 mm, breedte 910 mm, diepte 170 mm. 15 kg
Hangende bio ethanol haard, gemaakt van staal, geverfd met hittebestendige verf in mat zwart. Aan de achterkant van de bio ethanol haard zijn er speciale gaten om aan de muur of gebouwen te hangen. De set bevat pluggen voor het ophangen van de biohaard.
Het huis van de biohaard is gemaakt van staal met een dikte van 1,5 mm, in de uitsparing naast de brander zijn langwerpige gaten gesneden, die zijn ontworpen om de temperatuur van de brander gelijk te maken en onderdruk te voorkomen.
De gebruikte zaklamp is 450 mm breed en heeft een rechte uitsparing. Het is gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een dikte van 3 mm.
De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk, dat beschermt tegen morsen van biobrandstof bij een harde impact of het omvallen van de bio-ethanolhaard. Tegelijkertijd verbrandt biobrandstof gelijkmatiger.
De 450 mm brede brander heeft een inhoud van 1 liter en de biobrandstof brandt afhankelijk van de omstandigheden in circa 2 uur. De brander bevat geen brandregeling, de set bevat een deksel, die met behulp van de meegeleverde handgrepen de branderspleet afdekt om de brand effectief te blussen. In de praktijk kan de afdekking de brander ook enigszins afdekken om de brand te verminderen.
De kit bevat:
· Biohaard met open haard;
· Montagepennen;
· Handgrepen en deksel voor vlamdoving;
· 1l biobrandstoffen met PZH-certificaat;
· Professionele gasaansteker met een lengte van 36cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Black Box Design Biohaard 91 CM” te beoordelen