Biohaard Zwarte Glans 65 x 40 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 350,00

De constructie van de biohaard is gemaakt van Zweeds staal, gepoedercoat met hittebestendige verf. Het voorframe is glanzend zwart, terwijl het nisdeel mat zwart is.
De vuurhaard is gemaakt in de vorm van één container, 276 mm breed, met dubbele wanden voor meer veiligheid. Gemaakt van roestvrij staal met een capaciteit van ongeveer 0,33 L. De biobrandstof brandt in ongeveer 1 uur en 40 minuten op een volledig ondergelopen brander (we waarschuwen voor fictieve tijden op het niveau van 4 of zelfs 9 uur).
Het Duitse TüV-certificaat garandeert het veilige gebruik van de biohaard. De brander heeft een absorberende inzet (veilige bio-inzet), die een langzamere en gelijkmatigere verbranding van de biobrandstof mogelijk maakt. Dubbele wanden en bodem elimineren het risico van ontzegeling van de brander. In de container is een niveau-indicator voor biobrandstof geïnstalleerd om het risico van vloeistofoverloop te minimaliseren. De optimale breedte van de brander maakte de plaatsing van een beweegbare schuifafsluiter mogelijk, die het vuur effectief regelt en blust.
De set met de biohaard bevat een montagestrip die dilatatie tussen de muur en de achterkant van de biohaard introduceert. De aangebrachte strip zorgt ervoor dat de warmte de muur minder opwarmt. Daarnaast is er een onderhandgreep gebruikt om beweging van de biohaard te voorkomen.
De biohaard kan direct aan een vlakke wand worden gehangen, maar is ook geschikt voor inbouw, ook gemaakt van gipsplaten. De biohaard moet ook in de hoek worden geïnstalleerd (in de hoek van de muur), maar we raden u aan een hoekstrip te kopen die de plaatsing in de hoek vergemakkelijkt (beschikbaar in de categorie Accessoires).
Wees voorzichtig als het gaat om het installeren van een bio-ethanolhaard in de buurt van de meubels. De warmte van de biohaard stijgt, dus de objecten boven de biohaard worden het meest blootgesteld. Wanneer u een tv-toestel boven een biohaard installeert, raden we de afstand tussen de apparaten aan, de grootte van de opening hangt af van de installatiemethode van beide apparaten (hangend aan de muur of ingebouwd) en de omstandigheden (locatie van het raam, doorgang of kamergrootte).
In de set met de biohaard zit de zogenaamde Aromatizer, d.w.z. een kleine metalen standaard die in de biohaard moet worden geplaatst, in een van de hoeken, zodat de vlammen deze niet verbranden. Een minimale hoeveelheid water en een paar druppels geurolie worden in de schotel gegoten. Onder invloed van temperatuur komt de geur vrij, waardoor je kunt genieten van de voordelen van aromatherapie. De set bevat geen geurolie (oliën verkrijgbaar in de categorie Accessoires).
Technische data:
Afmetingen: hoogte 40 cm, breedte 65 cm, totale diepte 12 cm. Gewicht 10 kg. Brandercapaciteit ca. 0,33 l
Set bevat:
  • bio open haard;
  • brander met TüV-veiligheidscertificaat;
  • 1 kg decoratieve stenen;
  • montagekit;
  • handvat voor het regelen en doven van de vlam;
  • trechter;
  • handleiding;
  • 1 liter 2e generatie biobrandstoffen met PZH-certificaat;
  • smaakstof .

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biohaard Zwarte Glans 65 x 40 CM” te beoordelen