Biohaard MONO 150 CM Met Glas

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 920,00

Wand- of inbouw panoramische biohaard MONO 150 cm met beschermglas
De MONO biohaard is een combinatie van RVS en gepoedercoat staal. Het ontwerp van de bio ethanol haard is geschilderd met hittebestendige verf, zwart, mat gestructureerd. Het voorframe is gemaakt van geborsteld roestvrij staal.
Haard gemaakt in de vorm van twee containers.
Het ovenontwerp is gemaakt van 1 mm dik roestvrij staal met een inhoud van 0,5 liter. De 340 mm brede haard bevat, voor meer veiligheid, dubbele wanden (extra verbrandingskamer), evenals een speciaal absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), dat werkt als een spons – de gegoten biobrandstof dringt erin door. Deze oplossing elimineert het risico van morsen van biobrandstof. Het wordt aanbevolen om tot de helft van de ovencapaciteit te vullen, zodat het inzetstuk vloeistof “vasthoudt”. Bovendien bevat de brander een vloeistofniveau-indicator.
De veiligheid van de gebruikte oven is bevestigd door een positief advies en een passend certificaat van TüV Rheinland Polska.
1 liter biobrandstof verbrandt van 1u40min tot zelfs 4u, afhankelijk van de afstelling van de klep. We waarschuwen voor fictieve rooktijden van 6 of 9 uur.
Het model kan aan een vlakke muur gehangen worden, er zitten ophanggaten in de achterkant van de biohaard. De biohaard kan ook worden ingebouwd in een muur of een voorbereid gat, ook gemaakt van gipsplaat, bij voorkeur in een vuurvaste versie.
De set bevat een 4 mm dik gehard glas dat meer bescherming biedt tegen direct vuur. Met behulp van de meegeleverde voet wordt het glas in het midden van de biohaard geplaatst.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 650 mm, breedte 1500 mm, diepte 162 mm. Gewicht: 33 kg.
De kit bevat:
Biohaard met open haard;
Montagepennen;
Handgreep voor vlamregeling en blussen.
Cadeaus voor de set:
trechter;
1L biobrandstoffen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biohaard MONO 150 CM Met Glas” te beoordelen