Biohaard Inbouw 80 CM Type C Versie 1

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.399,00

De structuur van de biohaard is gemaakt van ketelstaal, 3 mm dik, gepoedercoat met hittebestendige verf. De haard is gemaakt van één golfbrander van geborsteld roestvrij staal van 1,5 mm dik en 505 mm breed. Branderdeksel van 3 mm dik staal, 1 liter brander.
De container is uitgerust met een absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die is ontworpen om vloeistof als een spons te absorberen en morsen van biobrandstof te voorkomen (bij het gieten tot 50% van de brandercapaciteit). Bovendien verlaagt de cartridge de vloeistoftemperatuur enigszins, wat ook de veiligheid beïnvloedt.
De biohaard heeft vlamregeling, de brander is voorzien van een schuifafsluiter waardoor de biobrandstof in 2 tot zelfs 4 uur brandt.
De biohaard heeft een 4 mm dikke strip van gehard glas, wat een positief effect heeft op de veiligheid. Het glas is licht verduisterd en gemonteerd met twee handvatten.
De biohaard is ontworpen om te worden geplaatst in een inbouwinstallatie of een voorbereid gat, ook in de muur. Voor gipsplaat wordt hun vuurvaste versie aanbevolen. In het midden, net achter de brander, bevinden zich ventilatiegaten die de temperatuur onder de brander egaliseren en het risico op onderdruk bij overloop van biobrandstof minimaliseren.
Biovuurplaatsen Inside series zijn producten van de hoogste kwaliteit die op de Poolse markt verkrijgbaar zijn met handbranders. Als enige zijn ze gemaakt van ketelstaal met een dikte tot 3 mm. Hun prijs weerspiegelt de precisie van vakmanschap, dus ze worden voorgesteld waar kwaliteit en veiligheid een prioriteit zijn.
Het Inside model werkt geweldig in showrooms en woonkamers. De kwaliteit van de afwerking en de veiligheid van het gebruik zorgen ervoor dat ze met succes worden geïnstalleerd in openbare plaatsen zoals hotels, pensions, restaurants. Binnen worden biobrandhaarden ook geëxporteerd naar landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Slowakije en Italië.
Technische data:
Afmetingen: breedte 800 mm, hoogte 450 mm, diepte 250 mm. Gewicht: 25 kg.
Set bevat:
biohaard met brander
gasaansteker
handvat voor vlamafstelling
handleiding
2x 1 liter biobrandstof met PZH-certificaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biohaard Inbouw 80 CM Type C Versie 1” te beoordelen