Biohaard Inbouw 100 CM Type C Versie 3

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 2.200,00

Het model Biohaard Inbouw 100 CM Type C Versie 3 is een open haard die is voorbereid voor installatie in een voorbereide nis. Het ontwerp vergemakkelijkt de installatie in de muur, omdat het dankzij de omgevouwen overlapping mogelijk is om de onvolkomenheden van het in de muur gesneden gat te dekken.
De voorbereide vorm creëert een kader voor het vuur, dat van drie kanten kan worden bekeken
De biohaard is ontworpen om te worden geplaatst in een inbouwinstallatie of een voorbereid gat, ook in de muur. Voor gipsplaat wordt hun vuurvaste versie aanbevolen. In het midden, net achter de brander, bevinden zich ventilatiegaten die de temperatuur onder de brander egaliseren en het risico op onderdruk bij overloop van biobrandstof minimaliseren.
Biovuurplaatsen Inside series zijn producten van de hoogste kwaliteit die op de Poolse markt verkrijgbaar zijn met handbranders. Als enige zijn ze gemaakt van ketelstaal met een dikte tot 3 mm. Hun prijs weerspiegelt de precisie van vakmanschap, dus ze worden voorgesteld waar kwaliteit en veiligheid een prioriteit zijn.
Het Inside model werkt geweldig in showrooms en woonkamers. De kwaliteit van de afwerking en de veiligheid van het gebruik zorgen ervoor dat ze met succes worden gemonteerd op openbare plaatsen zoals hotels, pensions, restaurants. Binnenin worden biohaarden ook geëxporteerd naar landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Slowakije en Italië.
Technische gegevens
Afmetingen : 1000X500X300
Haard : 800 mm = 1,5 liter
Brandtijd : 2-4 uur
Glas : 4 mm gehard glas
Kleur : Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biohaard Inbouw 100 CM Type C Versie 3” te beoordelen