Biohaard Hoek 90 CM Links Met Glas

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 909,00

Hoekinbouwelement 90 cm breed, linkse uitvoering met beschermglas
Hoek biohaard is een combinatie van RVS en gepoedercoat staal. Het model is ontworpen om in de muur te worden ingebouwd, ook van gipsplaat, maar bij voorkeur in een vuurvaste versie. Het voorframe onderstreept op subtiele wijze het interieurdesign. De biohaard is vervaardigd in Polen met de nadruk op precisie en om de veiligheid van het gebruik te garanderen. De visie op vuur van twee kanten is een onbetwistbaar voordeel van open ethanolhaarden.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 450 mm, breedte 900 mm, spouwdiepte 180 mm. Gewicht: 21 kg.
Hoek biohaard met open zijde; gemaakt van staal geverfd met hittebestendige verf in zwart mat. Aan de achterkant van de bio ethanol haard zijn er speciale gaten om aan de muur of gebouwen te hangen. De set bevat muurpluggen voor het bevestigen van de biohaard. Het lichaam van de biohaard is gemaakt van staal met een dikte van 1,5 mm, in de uitsparing naast de brander zijn langwerpige gaten gesneden, die zijn ontworpen om de temperatuur van de brander gelijk te maken en de vorming van onderdruk bij overloop van biobrandstof te voorkomen.
De gebruikte zaklamp is 450 mm breed en heeft een rechte uitsparing. Het is gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een dikte van 3 mm. De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzethaard), die beschermt tegen morsen van biobrandstof bij een harde impact of het omvallen van de bio-ethanolhaard. Tegelijkertijd verbrandt biobrandstof gelijkmatiger.
De 450 mm brede brander heeft een inhoud van 1 liter en de biobrandstof brandt afhankelijk van de omstandigheden in circa 2 uur. De brander bevat geen brandregeling, de set bevat een deksel, die met behulp van de meegeleverde handgrepen de branderspleet afdekt om de brand effectief te blussen. In de praktijk kan de afdekking de brander ook enigszins afdekken om de brand te verminderen.
De biohaard is voorzien van beglazing in de vorm van twee stroken gehard glas van 10 cm hoog en 4 mm dik. Het glas is transparant en vastgezet met chromen grepen.
De kit bevat:
· Biohaard met open haard
· 2x beschermglas
· Montagepennen
· Handgrepen en deksel voor vlamdoving
· 1l biobrandstoffen met PZH-certificaat
· Professionele gasaansteker met een lengte van 36cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biohaard Hoek 90 CM Links Met Glas” te beoordelen