Biohaard Frame 55 CM Verticaal Zwart Hoogglans

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 719,95

Een verticale biohaard met een zwart frame en een brede vuurlijn. Poolse productie biohaard om aan de muur te hangen of ingebouwd met een veilige brander.
Frame ethanol haard is een combinatie van roestvrij staal en gepoedercoat staal. Het model kan vrij aan de muur worden gehangen of in de muur worden ingebouwd, ook van gipsplaat, maar bij voorkeur in een vuurvaste versie. Het voorframe benadrukt het interieurdesign. Geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.
De biohaard is vervaardigd in Polen met de nadruk op precisie en om de veiligheid van het gebruik te garanderen.
Praktische informatie:
Afmetingen: hoogte 790 mm, breedte 550 mm, spouwdiepte 160 mm. 10 kg
Verticale biohaard, hangend, voorframe van staal gelakt met hittebestendige verf in zwart glanzend, terwijl de biohaardbody van staal gelakt met hittebestendige lak in zwart mat. Aan de achterkant van de bio ethanol haard zijn er speciale gaten om aan de muur of gebouwen te hangen. De set bevat pluggen voor het ophangen van de biohaard.
Het lichaam van de biohaard is gemaakt van staal met een dikte van 1,5 mm, in de uitsparing naast de brander zijn langwerpige gaten gesneden, die zijn ontworpen om de temperatuur van de brander gelijk te maken en de vorming van onderdruk bij overloop van biobrandstof te voorkomen.
De gebruikte zaklamp is 300 mm breed en heeft een rechte uitsparing. Het is gemaakt van geborsteld roestvrij staal met een dikte van 3 mm.
De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzethaard), die beschermt tegen morsen van biobrandstof bij een harde impact of het omvallen van de bio-ethanolhaard. Tegelijkertijd verbrandt biobrandstof gelijkmatiger. De brander heeft een inhoud van 0,7 liter en de biobrandstof brandt afhankelijk van de omstandigheden in circa 1,5 uur. De brander bevat geen brandregeling, de set bevat een deksel, die met behulp van de meegeleverde handgrepen de branderspleet afdekt om de brand effectief te blussen. In de praktijk kan de afdekking de brander ook enigszins afdekken om de brand te verminderen.
De kit bevat:
· Biohaard met open haard;
· Montagepennen;
· Handgrepen en deksel voor vlamdoving;
· 1l biobrandstoffen met PZH-certificaat;
· Professionele gasaansteker met een lengte van 36cm.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biohaard Frame 55 CM Verticaal Zwart Hoogglans” te beoordelen