Bio Haard Binnen 1000 MM Type U Versie 2

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

2,398.99

Artikelnummer: BIO0036 Categorieën: ,
Biohaard Binnen 1000mm type U versie 2
De biovuurconstructie is gemaakt van ketelstaal, 3 mm dik, gepoedercoat met hittebestendige verf. De haard is gemaakt in de vorm van een eenvoudige brander van geborsteld roestvrij staal 1,5 mm dik en 800 mm breed. Branderdeksel van 3 mm dik staal, 2 liter brander.
De container is uitgerust met een absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die is ontworpen om vloeistof als een spons te absorberen en morsen van biobrandstof te voorkomen (bij het gieten van maximaal 50% van de brandercapaciteit). Bovendien verlaagt de cartridge de vloeistoftemperatuur enigszins, wat ook de veiligheid beïnvloedt.
De biohaard heeft vlamregeling, elk van de branders heeft een schuifafsluiter waardoor de biobrandstof binnen twee tot zelfs vier uur brandt.
De biohaard heeft 3 panelen van gehard glas, elk 4 mm dik, wat een positief effect heeft op de veiligheid. De ruiten zijn transparant en verzonken in de biohaard.
De biohaard is ontworpen om te worden geplaatst in een inbouwinstallatie of een voorbereid gat, ook in de muur. Voor gipsplaten wordt hun vuurvaste versie aanbevolen.
In het midden, net achter de brander, bevinden zich ventilatiegaten die de temperatuur onder de brander gelijk maken en het risico op onderdruk bij overloop van biobrandstof minimaliseren.
Biovuurplaatsen Inside series zijn producten van de hoogste kwaliteit die op de Poolse markt verkrijgbaar zijn met handbranders. Ze zijn de enigen van staal met een dikte tot 3 mm. Hun prijs weerspiegelt de precisie van vakmanschap, dus ze worden voorgesteld waar kwaliteit en veiligheid een prioriteit zijn.
Het Inside model werkt geweldig in showrooms en woonkamers. De kwaliteit van de afwerking en de veiligheid van het gebruik zorgen ervoor dat ze met succes worden gemonteerd op openbare plaatsen zoals hotels, pensions, restaurants. Binnenin worden biohaarden ook geëxporteerd naar landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Slowakije en Italië.
Technische gegevens
Afmetingen: breedte 1000 mm, hoogte 500 mm, diepte 300 mm. Gewicht: 41 kg.
De biohaard heeft gevouwen overlappingen, wat de installatie eenvoudiger maakt omdat het niet nodig is om de muur perfect af te snijden. Bovendien is het bovenste deel van de behuizing geïsoleerd, waardoor u het effect van temperatuur op objecten die zich net boven de bovenwand van de bio-ethanolhaard bevinden, kunt elimineren.
De kit bevat:
biohaard met brander;
gasaansteker;
handvat voor vlamafstelling;
gebruikershandleiding;
2x 1 liter biobrandstof met PZH-certificaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Haard Binnen 1000 MM Type U Versie 2” te beoordelen