Bio Hoekhaard 70 CM Rechts Met Glas

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 819,94

Hoek bio ethanol haard 70 cm breed met beschermglas en open rechterkant. Poolse hoek biohaarden
Hoek bio ethanol haard is een combinatie van roestvrij staal en gepoedercoat staal. Het model is ontworpen om in de muur te worden ingebouwd, ook van gipsplaat, maar bij voorkeur in een vuurvaste versie. Hoek biohaarden kunnen ook worden ingesloten met zowel steen als gipsplaat. Het voorframe benadrukt het interieurdesign. Het past perfect in halfopen interieurs. De biohaard wordt in Polen geproduceerd door een toonaangevende fabrikant.
bio-hoekhaard-70-cm-rechts-met-glasPraktische informatie:
Afmetingen: hoogte 480 mm, breedte 700 mm, inbouwspouw diepte 200 mm.
Hoek biohaard met open zijde; gemaakt van staal geverfd met hittebestendige verf in zwart mat. Aan de achterkant van de bio-ethanol openhaard zitten handvatten om aan de muur of gebouwen te hangen. De set bevat muurpluggen voor het bevestigen van de biohaard.
Het ovenontwerp is gemaakt van roestvrij staal 1 mm dik en heeft een inhoud van 0,75 liter. De 451 mm brede haard bevat, voor meer veiligheid, dubbele wanden (een extra verbrandingskamer), evenals een speciaal absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), dat werkt als een spons – de gegoten biobrandstof sijpelt erin. Deze oplossing elimineert het risico van morsen van biobrandstof. Het wordt aanbevolen om tot de helft van de ovencapaciteit te vullen, zodat het inzetstuk vloeistof “vasthoudt”. Bovendien bevat de brander een vloeistofniveau-indicator.
De veiligheid van de gebruikte oven is bevestigd door een positief advies en een passend certificaat van TüV Rheinland Polska.
1 liter biobrandstof verbrandt van 1u40min tot zelfs 4u, afhankelijk van de afstelling van de klep. We waarschuwen voor fictieve rooktijden van 6 of 9 uur.
De ethanolhaard is voorzien van twee panelen van gehard glas, elk 4 mm dik en 10 cm hoog. Het glas wordt in de voet geschoven, die naast de brander wordt geplaatst. Het gebruik van glas verhoogt altijd het veiligheidsniveau tijdens het gebruik, vooral belangrijk voor kleine kinderen.
De kit bevat:
Biohaard met open haard;
Montagepennen;
Handgreep voor vlamregeling en blussen.
Cadeaus voor de set:
trechter;
1L biobrandstoffen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Hoekhaard 70 CM Rechts Met Glas” te beoordelen