Inbouwhaard / Wandhaard Zwart Hoogglans S-Line 3D 120 x 40 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 

 760,00

Artikelnummer: BIO95661 Categorieën: , ,
Biohaard Zwart Hoogglans S-Line 3D 120 x 40 CM , ingebouwd met één brede en veilige brander.
De structuur van de biohaard is gemaakt van Zweeds staal, poeder geverfd met hittebestendige verf. Het verzonken deel is zwart geverfd, mat gestructureerd, terwijl het voorframe glanzend zwart is.
De haard is gemaakt in de vorm van een 10-punts 3D-brander met een breedte van 800 mm. De brander is gemaakt van geborsteld RVS. De boogvormige uitsparing resulteert in een groter zicht op vuur aan elke kant. De vlammen gaan niet naar binnen, maar vullen de volledige breedte van de brander, de boogvorm en verschillende groottes van de gaten zijn verantwoordelijk (in het midden is de opening het kleinst, omdat deze dichter bij de voorkant is en het gemakkelijker is voor zuurstof om biobrandstoffen te verbranden). Door het brandcentrum van de achterkant van de biohaard te verwijderen, wordt de temperatuur binnenin gelijkmatig verdeeld, wat zich vertaalt in veiligheid en duurzaamheid.
De brander heeft een inhoud van circa 1,2 liter en de biobrandstof brandt namelijk binnen 2 uur.
De container is uitgerust met een absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), dat is ontworpen om vloeistof te absorberen en morsen van biobrandstof te voorkomen (bij het gieten van maximaal 50% van de brander capaciteit). Bovendien verlagen de cartridges de vloeistoftemperatuur enigszins, wat ook de veiligheid beïnvloedt.
Belangrijke voordelen van de 3D-brander:
– dubbele wanden;
– keramische wol (veilige bio-insert);
– meting van het niveau van biobrandstoffen;
– veiligheidsgaten.
Slechts één lange haard zal met groot vuur branden, waardoor de binnenkant van de biohaard wordt gevuld. Meerdere kleinere branders zullen nooit één vlam creëren, en hoe verder ze verwijderd zijn, des te meer zullen ze de indruk wekken van meerdere kaarsen of één als er maar één brander brandt.
De biohaard heeft een verkleinde breedte van het voorframe tot 42 mm, waardoor de brander 12 mm boven zijn hoogte uitsteekt. Om de uitstekende bodem van de brander te verbergen verdient het de voorkeur de biohaard in het gebouw (of de bestaande muuropening) te plaatsen.
De diepte van de biohaard is 13 cm inclusief het voorframe. Met zo’n grote biohaard en het vuur dat het genereert; een kleinere diepte zou het beveiligingsniveau negatief beïnvloeden. Voor de bevestiging werd een strook met afstand gebruikt, die een ruimte van 1 cm overlaat tussen de achterkant van de bio-ethanolhaard en de muur. De warmte van de achterwand van de biohaard verwarmt de muur niet zo veel. Bij het plaatsen van de ethanolhaard in een nis zijn de gaten in de achterkant van de biohaard een grote hulp. Ze maken het mogelijk om de biohaard met grotere schroeven aan de muur te bevestigen zonder de montagestrip te gebruiken. Er werd ook een extra handgreep aan de onderkant gebruikt om verplaatsing van de bio-ethanolhaard te voorkomen (deze kan alleen samen met de montagestrip worden gebruikt).
Inbegrepen bij de biohaard is de zogenaamde Aromatizer, een kleine metalen basis die in een van de hoeken in de bio-ethanolhaard moet worden gestoken, zodat de vlammen niet branden. De minimale hoeveelheid water en een paar druppels geurolie worden in de basis gegoten. Onder invloed van temperatuur komt de geur vrij, waardoor je kunt genieten van de voordelen van aromatherapie. De set bevat geen geurolie (oliën verkrijgbaar in de categorie Accessoires).
Torch Schuifafsluiter nodig – Klik Hier ( Torch Schuifafsluiter 800 mm )
Technische gegevens
Afmetingen: hoogte 40 cm, breedte 120 cm, totale diepte 14,4 cm. Gewicht: 22 kg.
De kit bevat: biohaard met 3D-brander, 800 mm breed, 1 kg witte stenen (Thassos-steentjes), bevestiging set, vlamoventje houders, trechter, 1 liter 2e generatie biobrandstoffen met PZH-certificaat & aromatyzer.
GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 – 12 WERKDAGEN
GARANTIE : 3 JAAR