Bio Geurolie – Lavendel

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 12,95

Categorie:
100% natuurlijke etherische olie bestemd voor oa aromatherapie.
Ideaal voor biohaarden met de aromatherapie-functie of met een aparte aromatisator.
Alleen natuurlijke etherische oliën hebben hun eigenschappen, dus we waarschuwen voor oliën van onbekende oorsprong (vaak geïmporteerd uit China). De oliën die we verkopen worden geproduceerd in Polen en hebben een positieve mening van PZH.
Verkregen tijdens het destillatieproces van lavendelbloeiwijzen. 
De olie kalmeert en kalmeert de zenuwen, waardoor het nuttig is bij migraine. Gebruikt in depressieve toestanden en emotionele stress. Het stimuleert de mentale activiteit, maar het vergemakkelijkt ook het inslapen, dus het is nuttig bij de behandeling van slapeloosheid. Gebruikt om de keel en sinussen te behandelen, verbetert het de bloedsomloop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Geurolie – Lavendel” te beoordelen