Bio Geurolie – Kaneel

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

12.95

Categorie:
100% natuurlijke etherische olie bestemd voor oa aromatherapie.
Ideaal voor biohaarden met de aromatherapie-functie of met een aparte aromatisator.
Alleen natuurlijke etherische oliën hebben hun eigenschappen, dus we waarschuwen voor oliën van onbekende oorsprong (vaak geïmporteerd uit China). De oliën die we verkopen worden geproduceerd in Polen en hebben een positieve mening van PZH.
Verkregen als gevolg van koud persende vruchtenschillen.
Natuurlijke olie wordt gemaakt van kaneelschors of bladeren. Er wordt aangenomen dat de verspreiding van kaneelolie in de kamer de stemming verhoogt en de algehele sfeer verbetert. Verspreid kaneelolie en inhaleer het is een geweldige manier om van de verkoudheid af te komen. Sterk aroma, dat vrijkomt uit deze verbazingwekkende etherische olie, reinigt perfect de sinussen.
Met kaneelolie kun je je wilskracht vergroten en ook je geest reinigen. Het helpt bij het omgaan met mentale vermoeidheid, woede, spanning, evenals angst en depressie, samen met andere negatieve gevoelens.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Geurolie – Kaneel” te beoordelen