Bio Geurolie – Eucalyptus

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 12,95

Categorie:
100% natuurlijke etherische olie bestemd voor oa aromatherapie.
Ideaal voor biohaarden met de aromatherapie-functie of met een aparte aromatisator.
Alleen natuurlijke etherische oliën hebben hun eigenschappen, dus we waarschuwen voor oliën van onbekende oorsprong (vaak geïmporteerd uit China). De oliën die we verkopen worden geproduceerd in Polen en hebben een positieve mening van PZH.
Eucalyptusolie wordt verkregen door de bladeren van een gestoomde boom te distilleren. De samenstelling van eucalyptusolie wordt gedomineerd door eucalyptol (of cineol).
Eucalyptusolie koelt, stimuleert en verfrist niet alleen met zijn geur. In de huid gewreven geeft een verkoelend effect, wat kan helpen bij vermoeidheid, lethargie en mentale uitputting.
Eucalyptusolie heeft veel eigenschappen en toepassingen, waaronder is effectief bij aandoeningen van de luchtwegen: hoest, loopneus, keelpijn, astma, bronchitis en sinusitis. Eucalyptusolie doodt bacteriën, schimmels, virussen en verlicht ontstekingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Geurolie – Eucalyptus” te beoordelen