Bio Geurolie – Brandhout

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

12.95

Categorie:
De geur is gemaakt in Australië met de geur van brandend hout in de open haard. De olie is bedoeld voor biohaarden met een aparte aroma’s.
Het Brandhout-aroma is gemaakt en aangeboden aan iedereen die de geur van vuur mist die bekend is van een traditionele open haard of open haard in de bio-open haard. De olie kan ook worden gebruikt om het aroma van biobrandstoffen te neutraliseren als het voldoende irriteert.
Zeer intens aroma, een uiterst specifiek aroma geassocieerd met de rook van het kampvuur, de geur van geroosterd fruithout (gebruikt om te roken). Een mix van onder andere verschillende aroma’s wierook, muskus, cederhout en zoete tonen.
Omdat de geur erg intens is, gebruikt u deze zeer voorzichtig, in kleine hoeveelheden, in het begin slechts een paar druppels om de bevredigende concentratie te bepalen. Het aroma is zeer persistent, daarom wordt het aanbevolen om het in aparte smaken te gebruiken, zodat het gemakkelijk kan worden verwijderd om de geur te veranderen (wassen onder warm water met afwasmiddel). De verpakking bevat 5 ml geurstof, die door zijn concentratie zeer lang meegaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Geurolie – Brandhout” te beoordelen