Bio Ethanol Zigzag Brander 84 CM

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 950,00

Artikelnummer: 112541 Categorie:

Zelfgebouwde biohaardbrander van zwart gelakt staal met een breedte van 840 mm zigzag
Poolse productiebrander, constructie gemaakt van 1,5 mm dik ketelstaal, geverfd met hittebestendige verf in een kleur vergelijkbaar met zwart, bovendeksel van de brander gemaakt van 6 mm dik staal. Brander met zigzaguitsparing, inhoud circa 3,5 liter en breedte 846 mm.
De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die voorkomt dat de biobrandstof naar buiten loopt bij een sterke impact of het omvallen van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt de biobrandstof gelijkmatiger. De absorberende cartridge is donker van kleur, dus contrasteert hij niet met de brander, zoals bij witte cartridges het geval is.
De biobrandstof is in minder dan 6 uur opgebruikt, afhankelijk van de instelling van de schuifregelaar. Een brander met een golfslag “genereert” een iets dynamischer vuur, er kunnen meer enkele vlammen zijn dan bij branders met een rechte snede.
Brander voor individuele installatie / opstelling. Het wordt aanbevolen om de brander alleen te installeren in een materiaal dat bestand is tegen hogere temperaturen, het bovenste deel van de branderbehuizing kan tot ongeveer 80 graden opwarmen. Bij gebruik van gipsplaten adviseren wij alleen de brandwerende uitvoering.
Technische Gegevens:
Afmetingen: hoogte 60 mm, breedte 846 mm, diepte 165 mm. Brandercapaciteit ca. 3,5 liter. Gewicht 13,5 kg.
Set bevat:
fakkel;
gasaansteker;
3 liter biobrandstof met PZH-goedkeuring;
handvat voor het aanpassen en doven van de vlam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Ethanol Zigzag Brander 84 CM” te beoordelen