Bio Ethanol Haard Quero

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 2.459,00

Artikelnummer: 416621 Categorieën: ,
Quero bio-open haard
De Quero bio-open haard is een combinatie van roestvrij staal, gepoedercoat staal en gehard glas. Het model kan vrij worden opgehangen aan een vlakke muur, ook gemaakt van gipsplaat. De structuur van de biovuurplaats is gemaakt van gepoedercoat staal met hittebestendige verf in mat zwart.
Achterwand om uit te kiezen:
  • zwart gelakt staal;
  • geborsteld roestvrij staal.
De biovuurplaats gebruikt een brander van staal gelakt met hittebestendige verf in zwart met een breedte van 409 mm, waardoor een vuurlijn ontstaat met een breedte van ongeveer 300 mm. 1 liter brander. De keramische binnenkant van de brander (veilig bio-inzetstuk) zorgt voor een gelijkmatige verbranding van bio-ethanol en voorkomt onaangename geurtjes. De brander is TÜV-gecertificeerd.
De biobrandplaats heeft vlamregeling, elk van de branders heeft een schuifafsluiter, waardoor de biobrandstof in twee tot zelfs vier uur brandt.
De biovuurplaats heeft twee 4 mm dikke gehard glasstrips geïnstalleerd, wat een positief effect heeft op de veiligheid. De voorruiten zijn met handgrepen gemonteerd.
De gepresenteerde bio-ethanol open haard is een product van de bovenste plank, gemaakt in Nederland. De prijs weerspiegelt de precisie van de afwerking, dus het wordt voorgesteld waar kwaliteit en veiligheid een prioriteit zijn.
Technische gegevens
Afmetingen bio-haard: hoogte 750 mm, breedte 600 mm, diepte 245 mm. 20 kg
De achterplaat kan vrij op en neer worden bewogen ten opzichte van het branderhuis.
De kit bevat:
biovuurplaats met brander;
professionele gasaansteker;
vlam aanpassing handvat;
gebruikershandleiding;
trechter;
2x gehard glas.