Bio Ethanol Haard Goya Beton

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 2.199,01

Artikelnummer: 521978 Categorieën: ,
Bio haard Goya betonlook
De Goya bio-open haard is een combinatie van roestvrij staal, gepoedercoat staal en architecturaal beton. Het model kan vrij aan een vlakke muur worden opgehangen of, indien nodig, kan een verzonken gedeelte in een muur of een voorbereid gat worden ingebouwd. Het voorframe is gemaakt van een mengsel van synthetisch materiaal en steen dat architectonisch beton imiteert. Biofireplace-uitsparing van gepoedercoat staal met zwarte hittebestendige verf. De bio-open haard heeft thermische isolatie aan de achterkant.
De biovuurplaats is geweldig in industriële en loftstijlen, waar het rauwe karakter het interieur een origineel ontwerp geeft.
Dit model maakt gebruik van een brander van staal, geschilderd met hittebestendige verf in zwart, 409 mm breed, waardoor een vuurlijn van ongeveer 300 mm breed ontstaat. 1 liter brander. De keramische binnenkant van de brander (veilig bio-inzetstuk) zorgt voor een gelijkmatige verbranding van bio-ethanol en voorkomt onaangename geurtjes. De brander is TÜV-gecertificeerd.
De biobrandplaats heeft vlamregeling, elk van de branders heeft een schuifafsluiter, waardoor de biobrandstof in twee tot zelfs vier uur brandt. De biovuurplaats heeft een 4 mm dikke gehard glasstrip geïnstalleerd, wat een positief effect heeft op de veiligheid. Het glas is gemonteerd met twee handgrepen.
De gepresenteerde bio-ethanol open haard is een product van de bovenste plank, gemaakt in Nederland. De prijs weerspiegelt de precisie van de afwerking, dus het wordt voorgesteld waar kwaliteit en veiligheid een prioriteit zijn.
Technische gegevens
Afmetingen bio-haard: hoogte 645 mm, breedte 970 mm, diepte 200 mm. 30 kg
De kit bevat:
biovuurplaats met brander;
gasaansteker;
vlam aanpassing handvat;
gebruikershandleiding;
trechter;
gehard glas.