Bio Ethanol Brander 80 CM

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 900,00

Artikelnummer: 78985 Categorie:

Een zelfgebouwde biohaardbrander van zwart gelakt staal, 800 mm breed
NL/PL productiebrander, constructie van 1,5 mm dik ketelstaal, gelakt met hittebestendige verf in een kleur vergelijkbaar met zwart, bovendeksel van de brander van 8 mm dik staal. Brander met rechte uitsparing, inhoud ca. 3,2 liter en breedte 800mm.
De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die voorkomt dat de biobrandstof naar buiten loopt bij een sterke impact of het omvallen van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt de biobrandstof gelijkmatiger. De absorberende cartridge is donker van kleur, dus contrasteert hij niet met de brander, zoals bij witte cartridges het geval is.
De brander heeft geen brandregeling
Echte vuurliefhebbers doen echter nooit afbreuk aan de visuele ervaring.
De set bevat een deksel die met behulp van de bijgevoegde handgrepen de brandersleuf afdekt om het vuur effectief te blussen. De biobrandstof brandt in ongeveer 3 uur, afhankelijk van de omstandigheden.
Brander voor individuele installatie / opstelling. Het wordt aanbevolen om de brander alleen te installeren in een materiaal dat bestand is tegen hogere temperaturen, het bovenste deel van de branderbehuizing kan tot ongeveer 80 graden opwarmen. Bij gebruik van gipsplaten adviseren wij alleen de brandwerende uitvoering.
Technische Gegevens:
Afmetingen: hoogte 60 mm, breedte 800 mm, diepte 160 mm. Brandercapaciteit circa 3,2 liter. Gewicht 15 kg.
Set bevat:
fakkel;
gasaansteker;
3 liter biobrandstof met PZH-goedkeuring;
deksel en handvatten om de vlam te doven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Ethanol Brander 80 CM” te beoordelen