Bio Ethanol Brander 140 CM

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.779,99

Artikelnummer: 41025 Categorie:

NL/PL brander, constructie gemaakt van 2 mm dik ketelstaal, gelakt met hittebestendige verf vergelijkbaar met zwart, bovendeksel van de brander gemaakt van 8 mm dik staal. Rechte brander van 5,9 liter met een breedte van 1400 mm.
De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzethaard), die beschermt tegen morsen van biobrandstof bij een harde impact of het omvallen van de bio-ethanolhaard. Tegelijkertijd verbrandt biobrandstof gelijkmatiger. Het absorberende inzetstuk heeft een donkere kleur, waardoor het niet contrasteert met de brander zoals het geval is met witte inzetstukken.
De brander bevat geen vuurregeling
Echte vuurliefhebbers verminderen echter nooit hun visuele ervaring.
De set bevat een deksel dat de branderspleet afdekt met behulp van de meegeleverde handgrepen om het vuur effectief te blussen. Biobrandstof brandt in ongeveer 3 uur, afhankelijk van de omstandigheden.
Brander voor individueel gebouw / opstelling. Aanbevolen installatie van de brander alleen in materiaal dat bestand is tegen hogere temperaturen, het bovenste deel van het branderhuis kan tot ongeveer 80 graden opwarmen. Bij gebruik van gipsplaat raden we alleen de vuurvaste versie aan.
Technische data:
Afmetingen: hoogte 60 mm, breedte 1400 mm, diepte 160 mm. Branderinhoud ca. 5,9 liter. Gewicht: 27 kg.
Set bevat:
fakkel;
gasaansteker;
6l biobrandstoffen met PZH-certificaat;
deksel en handvatten voor het blussen van de vlam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Ethanol Brander 140 CM” te beoordelen