Bio Ethanol Brander 120 CM Met Glas

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 1.699,95

Biohaard / inzethaard in meubel 1200 mm
Biohaardstructuur van geborsteld roestvrij staal. Haard in de vorm van een simpele brander van geborsteld RVS 1,5 mm dik en 1000 mm breed. Branderdeksel van 3 mm dik staal, 2 liter brander.
De container is uitgerust met een absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die is ontworpen om vloeistof als een spons te absorberen en morsen van biobrandstof te voorkomen (bij het gieten van maximaal 50% van de brandercapaciteit). Bovendien verlaagt de cartridge de vloeistoftemperatuur enigszins, wat ook de veiligheid beïnvloedt.
De biohaard heeft vlamregeling, de brander heeft een schuifafsluiter, waardoor de biobrandstof binnen twee tot zelfs vier uur brandt.
In de biohaard zijn twee 4 mm dikke gehard glas geïnstalleerd, wat een positief effect heeft op de veiligheid. De ruiten zijn transparant en gemonteerd met handvatten.
De biohaard is voornamelijk ontworpen voor het inbouwen van meubels. De behuizingswasser is ontworpen om de warmte van de brander te absorberen, waardoor deze niet boven de grondstand kan worden verwarmd. Daarnaast is de brander in de behuizing geplaatst om het risico op brand bij overloop van biobrandstof in de brander te elimineren.
Door bovenstaande oplossingen kan het inzetstuk in meubelpanelen worden geplaatst, met uitzondering van verijdelde planken. Het product kan ook worden geplaatst in gebouwen gemaakt van gipsplaat, maar ook metselwerk of steen.
Er zijn ventilatiegaten in de biohaard die de temperatuur onder de brander gelijk maken en het risico op onderdruk bij overloop van biobrandstof minimaliseren.
De gepresenteerde bijdrage zijn producten van de hoogste kwaliteit die op de Poolse markt verkrijgbaar zijn met handbranders. Hun prijs weerspiegelt de precisie van vakmanschap, dus ze worden voorgesteld waar kwaliteit en veiligheid een prioriteit zijn. Het model werkt goed in salons, woonkamers. De kwaliteit van de afwerking en de veiligheid van het gebruik zorgen ervoor dat ze met succes worden gemonteerd op openbare plaatsen zoals hotels, pensions, restaurants. Biohaarden worden ook geëxporteerd naar landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Slowakije en Italië.
Een onafhankelijke branderdeksel is inbegrepen in de set voor effectief maaien van de bio-ethanol haard. Het wordt op de haard geplaatst om de zuurstoftoevoer af te sluiten.
Technische gegevens
Afmetingen standaard: 1200 x 320 mm. Inbouwbrander: 1000 x 150 mm, brander inbouwdiepte: 50 mm.
De kit bevat:
biohaard met brander;
gasaansteker;
handvat voor vlamafstelling;
gebruikershandleiding;
2x 1 liter biobrandstof met PZH-certificaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Ethanol Brander 120 CM Met Glas” te beoordelen