Bio Brander 3D 800 MM

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 400,00

Artikelnummer: B23 Categorie:
Zelfgebouwde biohaard brander van geborsteld RVS, 800 mm breed, met 3D effect.
Poolse productiebrander, gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Brander met boogvormige uitsparing, inhoud ca. 1,2 liter en 800 mm breed.
De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die voorkomt dat de biobrandstof naar buiten morst bij een sterke impact of het kantelen van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt de biobrandstof gelijkmatiger. De biobrandstof brandt in ongeveer 2 uur.
Brander voor individuele installatie / opstelling. Het wordt aanbevolen om de brander alleen te installeren in een materiaal dat bestand is tegen hogere temperaturen, het bovenste deel van de branderbehuizing kan tot ongeveer 80 graden opwarmen. Bij het gebruik van gipsplaten adviseren wij alleen de brandwerende versie.
De boogvormige snede, in vergelijking met de rechte snede, zorgt voor optisch meer vuur, ook van opzij gezien. De vuurlijn wordt groter. Bovendien voorkomen een dergelijke vorm van de snede en de veranderende grootte van de sleuven dat de vlammen net zo goed in het midden komen als bij lange branders met een rechte snede.
Voor meer veiligheid heeft de brander dubbele wanden, ventilatieopeningen en een biobrandstofniveau-indicator.
De brander wordt geleverd met twee onafhankelijke handgrepen voor een effectieve brandblussing. Doordat het er twee zijn, nemen ze minder ruimte in en zijn ze handiger.
Om zeker te zijn van de aankoop publiceren we een video van de aangestoken brander die in een biohaard wordt geplaatst (de biohaard is niet inbegrepen in de aanbieding).
Technische Gegevens
Afmetingen: hoogte 53 mm, breedte 800 mm, diepte 60 mm. Gewicht 3 kg. Brandercapaciteit ca. 1,2 liter.
Set bevat:
fakkel;
vlam dovende handgrepen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Brander 3D 800 MM” te beoordelen