Bio Brander 160/370 Wave

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd 1 tot 20 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

380.00

Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Biobrandstof-inzetstuk  met een WAVE-vormige vuurlijn. Verkrijgbaar in gepoedercoat staal met hittebestendige verf in zwart of RVS (inox).
De prijs is inclusief:  inzet voor een biohaard met keramische vulling, een handvat om de grootte van de vlam aan te passen en te blussen, een ontsteker.
Dit is het meest gebruikte model van de inzet van biobrandstof in biohaarden. Biedt de beste prijs-prestatieverhouding van het product. Een moderne inzethaard voor een biohaard met een karakteristieke, innovatieve golfvormige vuurlijn gepatenteerd die de vlam dynamischer en ruimtelijker maakt.
De biobrandstof-inzet voor de biohaard (body) is gemaakt van hoogwaardig 1,5 mm dik staal, gepoedercoat met een hittebestendige, semi-matte zwarte verf. Het omhulsel van het inzetstuk bestaat uit twee delen – het is een nauwkeurig lasergesneden element van 5 mm dik plaatstaal, eveneens beschermd met dezelfde hittebestendige verf als de behuizing. Hierdoor is het onderdeel dat door brand het meest opwarmt bestand tegen elke vervorming en behoudt het volledig zijn oorspronkelijke vorm. De perfecte uitlijning van de rand van het deksel garandeert een nauwkeurige regeling van de grootte van de vlam, evenals het snel en gemakkelijk doven ervan.
De bijdrage aan de Fala biobrandstof  is een geregistreerd  communautair industrieel model, geldig in alle landen van de Europese Unie.
Over de eigenschappen van deze cartridge leest u meer op de pagina waar we alle details hebben opgenomen.
Om het risico van onbedoelde, ongecontroleerde ontbranding van biobrandstofdampen volledig te elimineren, is het het   beste om een biohaard compleet met beschermende container aan te schaffen   – dit zorgt ervoor dat het gebruik in een ingebouwde installatie 100% veilig is (dit geldt vooral voor lichte frameconstructies). De container is als  extra bescherming  tegen onbedoeld lekken van biobrandstof uit de cartridge (bijvoorbeeld bij het vullen met bio-ethanol). Dankzij de openingen in de wanden van de extra container zullen brandbare bio-ethanol dampen gemakkelijk naar buiten komen en gemakkelijk verdampen zonder enige schade aan te richten. U kunt meer lezen over de veiligheid van KAMI-biobrandstofpatronen in onze  gids .
Technische Gegevens
Body constructiemateriaal Staal dik. 1,5 mm, gepoedercoat met zwarte hittebestendige verf (semi-mat)
Patroonafdekking – dikte en materiaal 5 mm, staal gepoedercoat met zwarte hittebestendige verf (semi-mat) of roestvrij staal (inox)
De vuurlijn en het type sluiting Vorm >> WAVE – “butt joint” hoes
Keramische vulling die biobrandstof absorbeert Mat van aluminiumoxide-silicaat
Nominale afmetingen (B x D x H) 370 x 160 x 72 mm
Optimale capaciteit en geschatte brandtijd 2,3 l / 4 – 6 uur
Gewicht van biobrandstofpatroon 4,3 kg
Optionele montage achteraf Veiligheidscontainer apart aan te schaffen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Brander 160/370 Wave” te beoordelen