Beola Onconventionele Chromen Doucheset

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 20 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

 549,99

Artikelnummer: 00456 Categorie:
Heb je je huis modern ingericht en ben je op zoek naar stukken die passen bij de moderne ruimtes bij de grote nummer één? Een onconventionele chromen doucheset van Belanian, Beola, is een uniek juweeltje onder de douchesets. Zijn chroomafwerking met een minimalistisch design oogt duidelijk zeer modern en eersteklas. De doucheset bevat innovatieve verbeteringen. Er zijn maximaal drie modi om uit te kiezen. De eerste is een klassieke straaldouche, de tweede is wassen via een handmatige uitlaat en de derde is wassen met een waterstraal.
Op de foto’s zie je de functies.
GRATIS VERZENDEN : LEVERTIJD 1 – 20 WERKDAGEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beola Onconventionele Chromen Doucheset” te beoordelen