Bello Industriële Unieke Hanglamp

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 299,95

Artikelnummer: 1483-52-01 Categorie:
Duurzame kwaliteit 
De vintage industriële kroonluchter is gemaakt van hoogwaardig ijzer en gaat daardoor meer dan 5000 uur mee. Het oppervlak is bedekt met een matte vernislaag, niet giftig en milieuvriendelijk. Met een laag koolstofgehalte is de ophanging roestvrij met een uniforme en permanente kleur.
Verstelbare kabel
De lengte van de kabel van deze lamp is verstelbaar. De kabellengte ligt tussen de 60 en 120 cm en is geschikt voor de meeste plafondhoogtes.
Standaard E27 fitting
Vintage kroonluchter met E27 stekker en past op normale E27 lampen (max. 40 W). U kunt de spaarlamp of de gloeilamp individueel kiezen (lampen zijn niet bij de levering inbegrepen).
Makkelijke installatie
Vintage hanglamp, dankzij de gemakkelijke installatie van deze vintage hanglamp monteer je snel een ophanging in de slaapkamer via de gebruikershandleiding.
Veelzijdig
Vintage pendelarmatuur met een klassiek industrieel lama pad-ontwerp, deze pendelarmatuur is niet alleen geschikt voor bepaalde privékamers zoals woonkamers of eetkamers, maar ook voor commerciële ruimtes zoals restaurants en cafés.
Materiaal: metaal, hout
Kleur: brons, patina
Bron van licht: E27
Vermogen: 1 x 40W
Diameter: 26 cm
Hoogte min:
44 cm
Maximale hoogte:
116cm
Werkspanning in V. 230V
Dimbaar Nee
Gewicht:
1,79 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bello Industriële Unieke Hanglamp” te beoordelen