Bell Moderne Kristallen Glazen Kroonluchter

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  Product Van De Hoogste Kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product Word Gratis Geleverd 1 Tot 8 Werkdagen Via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je Hebt 14 Dagen Vanaf Ontvangst Om Het Contract Zonder Opgaaf Van Redenen Te Herroepen.

300.00

Artikelnummer: AMS Categorieën: ,
Afmetingen van de kroonluchter: hoogte 60 cm x breedte 60 cm x lengte 65 cm, ketting / koord lengte: 100 cm (verstelbare lengte).
Bij deze plafondlamp zijn geen onderdelen van ACRYL glas gebruikt; alle transparante componenten van dit armatuur zijn van eersteklas KRISTALGLAS.
5 * E14-lampen ( 200 W ) vereist (niet inbegrepen). Volledige montage vereist met tijd en moeite.
Deze fijn gedetailleerde kroonluchter is voorzien van kristallen kralen die aan elke arm zijn bevestigd en die verblinden wanneer ze worden verlicht ;. De prachtige kristallen druppels maken de mooie afwerking compleet; perfect om elke kamer in huis een chique tintje te geven.
Zilveren tinten maken deze kroonluchter eleganter dan vergelijkbare.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bell Moderne Kristallen Glazen Kroonluchter” te beoordelen