Aromatische Bio Ethanol 1 Liter 9 Soorten

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 18,95

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
Aromatische Biobrandstoffen 9 Soorten
De biobrandstof bevat geen aceton, geproduceerd op basis van plantaardige ethanol die later is gedenatureerd. Dankzij deze behandeling geeft bio-ethanol geen geur af tijdens de verbranding en is volledig veilig voor de mens. Er worden geen afzettingen of as gevormd. De vloeistof wordt 100% verbrand, zonder schadelijke resten.
Tijdens de verbranding wordt geen rook uitgestoten en is koolstofdioxide in hoeveelheden volkomen veilig voor het milieu, bovendien bevochtigt waterdamp de ruimte effectief.
Biobrandstof produceert een mooie geeloranje vlam.
Biobrandstof is PZH goedgekeurd, de vloeistof kreeg een positieve beoordeling van het Department of Environmental Toxicology van het National Institute of Public Health in termen van veiligheid voor mens en milieu.
Biobrandstof wordt verkocht in containers van 1 liter met een handige dispenser die nauwkeurig gieten mogelijk maakt, zelfs in kleine haarden.
Weg met onaangename aroma’s in het voordeel van een aangenaam aroma. Aromatische biobrandstof verfrist zacht de lucht, die in combinatie met de magie van het levende vuur bio-ethanol zorgt voor een ontspannen sfeer.
textiles-color

Biobrandstof 1 Liter – Bosbouw, Biobrandstof 1 Liter – Groene Thee, Biobrandstof 1 Liter – Kaneel, Biobrandstof 1 Liter – Koffie, Biobrandstof 1 Liter – Lavendel, Biobrandstof 1 Liter – Lotus, Biobrandstof 1 Liter – Marine, Biobrandstof 1 Liter – Roos, Biobrandstof 1 Liter – Vanille