Aromatische Bio Ethanol 1 Liter – Groene Thee

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 18,95

De biobrandstof bevat geen aceton, geproduceerd op basis van plantaardige ethanol, die later door deze behandeling is gedenatureerd, bioethanol geeft bij verbranding geen geur af en is volkomen veilig voor de mens. Er worden geen afzettingen of as gevormd. De vloeistof wordt 100% verbrand, zonder schadelijke resten.
Tijdens de verbranding komt er geen rook vrij en is kooldioxide in hoeveelheden volkomen veilig voor het milieu, bovendien hydrateert waterdamp effectief de kamer.
Biobrandstof geeft een prachtige geeloranje vlam.
De biobrandstof is PZH-goedgekeurd, de vloeistof kreeg een positieve beoordeling van de afdeling Milieutoxicologie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid op het gebied van veiligheid voor mens en milieu.
Biobrandstof wordt verkocht in verpakkingen van 1 liter met een handige dispenser die nauwkeurig gieten mogelijk maakt, zelfs in kleine haarden.
Ontdoe u van onaangename aroma’s ten gunste van een aangenaam aroma. Aromatische biobrandstof verfrist zachtjes de lucht, wat in combinatie met de magie van het levende vuur bio-ethanol een ontspannen sfeer creëert.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aromatische Bio Ethanol 1 Liter – Groene Thee” te beoordelen