Anush 30W LED Moderne Hanglamp

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 300,00

Categorieën: ,
Dimbaar: met de praktische afstandsbediening kun je zowel de kleurtemperatuur van warm wit (3000K) tot koelwit (6500K) als de helderheid instellen, en bij uitschakeling met de afstandsbediening blijft de laatste instelling bewaard.
Hoogteverstelling: de hanglamp kan traploos en traploos individueel worden versteld. De hoogte is vrij te kiezen tot 0,9 m.
Energie-efficiëntie: dankzij moderne LED-technologie verbruikt de hanglamp een laag energieverbruik en bespaart hij energie.
Materiaal: Lampenkap gemaakt van hoogwaardig aluminium en silicagel heeft een hoge lichtdoorlatendheid. De intensiteit van de leds is extreem helder, zodat u kunt genieten van de goede verlichting van het tafelblad.
Toepassing: modern en stijlvol ontwerp, voor woonkamer, slaapkamer, restaurant, keuken, coffeeshop, bar, gang, trappen, magazijn, garage en andere binnen toepassingen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anush 30W LED Moderne Hanglamp” te beoordelen