Antiquile De Paris Houten Wandklok Loft Ø 60 CM

,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 89,00

Artikelnummer: 7019 Categorieën: ,
Ronde, handgetekende wandklok met grote cijfers en de woorden ANTIQUILE de PARIS  Twee tips voor het meten van uren en minuten. Prachtige vintage klok. Wandklok met een grote wijzerplaat van hout, heeft een diameter van 60 cm. De klok kan een geweldige decoratie worden voor veel kamers thuis, op kantoor, restaurant of kapsalon. Witte cijfers die contrasteren met de blauwe achtergrond zijn duidelijk zichtbaar vanaf een afstand. Stil tikkend mechanisme. Ongewone decoratie en praktische toepassing.
Producteigenschappen:
Ronde wandklok
Grote, leesbare cijfers,
Aantrekkelijk ontwerp,
Hangend handvat,
Geweldige binnenhuisarchitectuur,
Ideaal voor elke kamer of kantoor.