Home » Winkel » Lampen » Alpi Industriële Aluro Hanglamp

Alpi Industriële Aluro Hanglamp

500.00 250.00

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De producten worden zorgvuldig ingepakt met folie en karton en gratis geleverd 1 tot 8 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.
Artikelnummer: A00273 Categorie:
Industriële hanglampen zijn ook in 2020 helemaal hot en deze zie je dan ook op allerlei plaatsen terug. In restaurants, boven winkelbalies en in kantoren, maar ze zijn ook fantastisch voor in huis. De combinatie van verscheidene ruwe materialen en het gebruik van grote schroeven en scharnieren zorgen voor de kenmerkende robuuste uitstraling. Industriële hanglampen zijn er in veel modellen en kleuruitvoeringen, het samenspel van stoer en speels zorgt ervoor dat de zogenaamde industrielook in vrijwel elk interieur is toe te passen. De vormgeving van deze, tijdloze, oude industriële fabriekslampen verveeld niet en geeft uw woning een stoere en sfeervolle uitstraling.
Handgemaakte producten in India van de beste metaallegeringen, aluminium en mangohout.
Afmetingen
Breedte: 38,5 cm
Diepte: 38,5 cm
Hoogte: 33,0 cm
Materiaal: metaal, natuurlijk mangohout
Kabellengte: 68 cm.
Lichtbron: 1xE27 max 40W (niet inbegrepen)

alpi-industriele-aluro-hanglamp

alpi-industriele-aluro-hanglamp-3

alpi-industriele-aluro-hanglamp-4

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alpi Industriële Aluro Hanglamp” te beoordelen