Alla Biohaard Rood Glans 90 X 40 CM

, ,
Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 25 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 

 499,95

Biohaard 900 × 400 Rood Glans met TUV certificaat is een klassieker onder de modellen die zich onderscheidt door veiligheid, hoge kwaliteit en modern design. Het is gebaseerd op een geurloze en milieuvriendelijke brandstof waarvan de vlam in elke ruimte een aangename en romantische sfeer creëert.
Het product is volledig gemaakt van hoogwaardig staal en bedekt met een hittebestendige verf. Bij dit model is de biohaard voorzien van een RVS 6-punts brander met doorlopende vuurlijn met een totale lengte van 535 mm met dubbele bodem. Bovendien heeft de brander een veilige bio-inzet, die de veiligheid tijdens het gebruik verhoogt en beschermt tegen het morsen van biobrandstof.
De biohaard is volledig gebaseerd op reukloze en milieuvriendelijke biobrandstof. De inhoud van de brander is 0,75 l en het bijschenken van biobrandstof wordt vergemakkelijkt door de bijgevoegde trechter. Ook bij dit model is het uitdoven van de vlam uiterst eenvoudig en veilig met behulp van de bijgeleverde blusbeugel.
Net als bij andere modellen, is het product eenvoudig en snel te monteren. De biohaard wordt opgehangen met behulp van de bijgeleverde montagestrip.
De biohaard heeft een TUV-veiligheidscertificaat verleend door het Duitse Rheinland-instituut  ,  dat de kwaliteit en veiligheid van het product bevestigt
SET BEVAT
  • Biohaard 900 × 400
  • TUV-gecertificeerde brander
  • Het handvat om de vlam te doven

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alla Biohaard Rood Glans 90 X 40 CM” te beoordelen