Bio Brander 525 MM

Tevredenheidsgarantie en product van de hoogste kwaliteit. Tevredenheidsgarantie 100%  &  product van de hoogste kwaliteit.
De producten worden zorgvuldig beveiligd met folie en karton en geleverd via DPD.  De Product word gratis geleverd 1 tot 12 Werkdagen via DPD/DHL.
Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst van het pakket om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.  Je hebt 14 dagen vanaf ontvangst om het contract zonder opgaaf van redenen te herroepen.

 230,00

Artikelnummer: 44256 Categorie:
Zelfgebouwde biohaardbrander van geborsteld RVS, 525 mm breed.
Poolse productiebrander, gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Brander met rechte uitsparing, inhoud circa 0,75 liter en breedte 524 mm.
De brander maakt gebruik van een keramisch absorberend inzetstuk (veilige bio-inzet), die voorkomt dat de biobrandstof naar buiten morst bij een sterke impact of het kantelen van de biohaard. Tegelijkertijd verbrandt de biobrandstof gelijkmatiger. De biobrandstof brandt in ongeveer 1 uur en 50 minuten.
Brander voor individuele installatie / opstelling. Het wordt aanbevolen om de brander alleen te installeren in een materiaal dat bestand is tegen hogere temperaturen, het bovenste deel van de branderbehuizing kan tot ongeveer 80 graden opwarmen. Bij het gebruik van gipsplaten adviseren wij alleen de brandwerende versie.
Voor meer veiligheid heeft de brander dubbele wanden, ventilatieopeningen en een biobrandstofniveau-indicator. De brander wordt geleverd met een handvat voor effectief blussen van brand.
Aandacht !
Voor de gebruikte brander kunnen we een schuifafsluiter kopen, waardoor u de grootte van de haard vrij kunt aanpassen. De demper wordt op de brander geplaatst en met het handvat over de brander bewogen om de verbrandingskamer te verkleinen.
Om zeker te zijn van de aankoop publiceren we een video van de aangestoken brander die in een biohaard wordt geplaatst (de biohaard is niet inbegrepen in de aanbieding).
Technische Gegevens
Afmetingen: hoogte 53 mm, breedte 525 mm, diepte 60 mm. Gewicht 2 kg. Brandercapaciteit ca. 0,75 liter.
Set bevat:
fakkel
handvat om de vlam te doven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bio Brander 525 MM” te beoordelen